tirsdag, april 10, 2007

Takk til lovsangsteamet!!

Derfor må dere oppmuntre og oppbygge hverandre, som dere også gjør. 1. Tess 5,11

Vel, jeg er i alle fall ingen tessaloniker...så mange ganger ser jeg fantastiske mennesker, så mange tenker jeg, wow, så bra at hun gjorde det, eller wow så bra at han er slik, men så alt for alt for mange ganger blir det bare med tanken, og så kommer det aldri ut.

Spesielt gjelder dette de menneskene som gang på gang på gang viser hvor utrolige de er. Pastoren som taler hver søndag får av meg mye mindre skryt enn en 16-åring som taler for første gang. Naturlig vil en si, men likevel, pastoren som taler hver søndag fortjener og trenger også oppmuntring og oppbyggelse.

Og denne bloggen her skal rett og slett være en skryte, oppmuntring, oppbyggelse, takk og ære blogg til en liten gruppe i menigheten som gang på gang gjør en utrolig bra jobb, men som kanskje ikke får all den takken og prisen som de fortjener fordi vi er så vante med at de står der. Og mens jeg sitter her å tenker på hvem i menigheten som gjør store ting, så ser jeg at jeg kunne laget en blogg til hver enkelt, jeg burde takket Monica og Ole for en fantastisk jobb som leirsjefer, Stig Magne for en fantastisk jobb som leirprest, Espen for å alltid gjøre en fantastisk jobb med alt, Frances, Mathilde, Karen, Hilde Therese, Ingvild og Eirin for deres fantastiske ledelse av lovsangen, for Jim, Vidar, Milfrid, Tor, Ella, Sylvi, Merethe, Åge, Ole, Inger osv osv (jeg vil ikke nevne flere navn for at ingen skal føle seg utenfor, for som sagt jeg kunne nevnt så mange)

Men akkurat nå vil jeg først og fremst takke Matthew, Gerd Elin, Helene, Steinar, Åsmund og Roy for at de er et slikt fantastisk bra lovsangsteam! Jeg vil takke dere for at dere ledet lovsang på påskeleirene, på leirmøte og for alle de gangene dere har ledet lovsangen på impact og andre møter og sammensetninger! Jeg har blitt ledet av mange lovsangsteam, men hvor enn jeg går kommer jeg alltid tilbake til det samme, det finnes ingen som leder lovsang så bra som dere! Det har selvfølgelig litt å gjøre med ordtaket "borte bra, men hjemme best" men det betyr likevel ikke at ikke dere er utrolig flinke. Gud bruker dere virkelig til å skape rom for møter mellom Han og oss små mennesker, og det tror jeg ikke jeg er den eneste i menigheten som setter utrolig pris på at dere gjør. Takk for at dere gidder å stille opp nesten hver lørdag, takk for at dere tørr å være åpne og ærlige og blotte deres eget møte med Gud for oss andre, takk for at dere skriver utrolig bra musikk, takk for at dere deler og bygger opp resten av oss i menigheten med de gavene dere har fått!


For deg som vil høre litt på hvordan de spiller, er dere alltid velkommen til ungdomsmøtene våre på lørdagskvelder :) Pluss at du kan sjekke ut Matthews myspace :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, mitt hjerte ble varmt av å se navnet mitt på takkelista!!! ;-)
Værsågod for alt! ;-D Det er en glede å kunne glede deg ;-)

Stig sa...

Takk :) Det hadde jo sjølvsagt vore digg med ditt eige innlegg om kor flink ein er og så videre, men eg vil no påstå at det er Gud som har æra for at ting gjekk så bra der oppe :) Og lovsagssteamet då så klart ;)

Eli sa...

Hmm...hvis jeg glemte å takke Gud i dette innlegget må jeg jo ha gjort en gedigen tabbe..hehe...selvfølgelig, all ære og takk til Han først og fremst!

Stig sa...

Jepp! Det var akkirat derfor eg sa det :) For å påpeike at du ikkje hadde nevnt Gud. Der traff du spikeren på hodet gitt :) (Neida, berre tuller) Det eg meinte var at eg føler meg veldig komfortabel med å sei at veldig masse av det eg gjorde og sa på leiren, var det Gud som hadde lagt på hjertet mitt. Vanligvis når man gjer ting og det blir lagt merke til, så blir man kanskje litt brydd fordi man ikkje er vant til skryt, og er sjølvsagt takknemleg for hederen. Men no var det meir slik at eg kunne med glede ta imot alle kompliment og takk og sende dei vidare til Gud uten å blunke. Om e skjønar kva eg meiner... :) Eg trur det var slik eg meinte det.

Eli sa...

alltid litt sånn vanskelig det der.. kossen gje skrøyt te folk som egentlig bare bruke de gavane de har fått av Gud, sånn at en då egentlig burde gitt all takk te Gud. Men eg velge og tro at siden det står i bibelen at med ska oppmuntra kvarandre og bygga kvarandre opp og siden eg vett at eg sjøl i alle fall trenge det, så tror eg det e superviktig å skrøyta øve folk og i kristne sammenhenga på en måde... Skrøyta av at de tar i mot gaven fra Gud og gjer han vidare te oss andre!

Så får de som du sjøl seie senda takken vidare opp te Gud :)